چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

نحوه ورود به شغل جوشکاری

خدمات فروش بالابر صنعتی ،درب اتوماتیک پارکینگ ،کرکره برقی کلیه خدمات نصب ، راه اندازی ، تعمیرات و فروش

نحوه ورود به شغل جوشکاری

۲۰۵ بازديد
دانش و مهارت مورد نیازبرای جوشکاری
  • هماهنگی خوب بین دست و چشم
  • دقت زیاد در کار
  • تمرکز خوب
  • توانایی درک نقشه ها و برنامه های فنی
  • مهارت در ریاضیات برای اندازه گیری ها در کار
  • آگاهی از اصول و روش های ایمنی در کار
  • توان بدنی مناسب

آدرس کارگاه جوشکاری

برای انجام کلیه خدمات با ما تماس بگیرید

09197941740


جوشکاری و آهنگری در کرج

 

تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل جوشکاری
اگرچه شما می توانید با شاگردی کردن نزد یک استاد کار، به سبک استاد – شاگردی یادگیری این حرفه را آغاز کنید اما با توجه به اینکه جوشکاری امروزه شغلی تخصصی شده و با توجه به کاربرد آن در صنایع مختلف، شاخه های زیادی در آن شکل گرفته است، برای موفقیت در آن نیاز به آموزش حرفه ای می باشد.

علاقه مندان می توانند پس از گذراندن سال اول دبیرستان وارد شاخه کاردانش در رشته های مختلف جوشکاری شوند. پس از دو سال تحصیل موفق به دریافت دیپلم در این رشته می شوند. هنرجویان رشته جوشکاری علاوه بر دریافت دیپلم فنی از آموزش و پرورش موفق به دریافت گواهینامه مهارت از اداره فنی و حرفه‌ای وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی می‌گردند.

دانش‌آموزان فارغ التحصیل رشته جوشکاری می‌توانند در رشته های مختلف جوشکاری (بازرسی جوش، مهندسی تکنولوژی جوشکاری، جوشکاری و …) در دانشگاه ها (آزاد و علمی-کاربردی) ادامه تحصیل دهند.

جوشکاری سیار در کرج


دانش آموزان رشته ریاضی فیزیک می توانند در گرایش جوشکاری رشته کاردانی فنی مکانیک در دانشگاه ها ادامه تحصیل دهند. رشته های مهندسی مکانیک و مواد نیز ارتباط نزدیکی با شغل جوشکاری دارند به طوری که مهندسی مواد در سطح کارشناسی ارشد گرایش جوشکاری دارد.

همچنین یک راه سریع و زودبازده برای ورود به این شغل، یادگیری مهارتهای تکمیلی جوشکاری به کمک محصولات آموزشی موجود می باشد که به کمک آنها در وقت و هزینه شما بسیار صرفه جویی می شود. از این طریق می توانید به سرعت و با کیفیت مناسب جوشکاری را آموخته و با کسب تجربه بیشتر به یک استادکار جوشکاری تبدیل شوید.

فرصت شغلی، بازارکار و وضعیت استخدام جوشکار
استخدام جوشکار در موسسات تولیدی و صنعتی بزرگ مانند شرکت نفت، شرکت گاز، شرکت پتروشیمی، ماشین سازی (ماشین سازی اراک، ماشین سازی تبریز و…)، شرکت ایران خودرو، شرکتها و کارخانجات سازنده قطعات صنعتی مانند قطعات خودرو ، تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی ، لوازم خانگی ، کارگاههای کوچک و بزرگ تولیدی از قبیل در و پنجره‌سازی آهنی و آلومینیومی، لوله‌کشی شوفاژ و حرارت مرکزی، لوله‌کشی گاز خانگی و تجاری، ساخت انواع کابینت، میز تحریر، کمد و فایل، جوشکاری و صافکاری انواع خودروها امکان پذیر است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.